Blogopmaak

Zomerse aardappelsalade

jun 28, 2024
Deze lichte aardappelsalade smaakt heerlijk bij traditionele gerechten als schnitzel, of een lekker visje.
Je kunt de salade zowel koud als lauw eten, maar zet hem niet in de koelkast, want dan blijft er van de smaak niet veel meer over.


Ingrediënten

 1 kg. vastkokende aardappelen
1 grote rode ui
2 dl. groentebouillon
olie
witte wijnazijn
1 bosje bieslook of peterselie
peper en zout


Bereiden
Snij de ui in fijne ringen en bak ze glazig in een beetje olie. Giet er de bouillon bij en laat het tot een kwart inkoken.
Kook de aardappels gaar, laat ze een beetje afkoelen en pel ze. Snij ze in niet te dunne plakken, kruid ze met peper en zout.
Klop 4 el. olie en 4 el. witte wijnazijn door elkaar en giet het samen met de hete, ingekookte bouillon over de aardappelen.

Hak de bieslook of de peterselie fijn en strooi het erover. Meng alles voorzichtig door elkaar en laat het zeker 20 minuten trekken.



30 sep, 2024
We willen een perk met tuinplanten leeg gaan halen.
30 sep, 2024
Vrijdag 4 oktober en maandag 7 oktober zijn we gesloten.
26 aug, 2024
Deze methode conserveert de overvloedige tomatenoogst voor gebruik in de wintermaanden
01 aug, 2024
Wie wil er komen helpen?
30 jul, 2024
Voor Jongvolwassenen tussen de 18 en 32 jaar die hun stem willen laten horen voor de natuur in Brabant.
30 jul, 2024
Het recept van Anna van de open dag
29 jul, 2024
Deze hartige cake is zowel warm als koud lekker
03 jul, 2024
We zijn open van 12.00u tot 15.00u
28 jun, 2024
Deze lichte aardappelsalade smaakt heerlijk bij traditionele gerechten als schnitzel , of een lekker visje.  Je kunt de salade zowel koud als lauw eten, maar zet hem niet in de koelkast, want dan blijft er van de smaak niet veel meer over.
06 jun, 2024
We zijn geopend van 12.00u tot 15.00u
Meer posts
Share by: