Blogopmaak

Couscous met peultjes, tuinbonen en erwtjes

jun 11, 2021

Een lekker zomers recept voor vier

ingrediënten

240 gr. couscous

3,5 dl. groentenbouillon

100 gr. tuinbonen (gedopt)

100 gr. peultjes

100 gr. doperwten

1 klein bosje kervel

1 takje verse ille

2 tenen knoflook, fijngehakt

2 artisjokkenharten (uit pot)

1 citroen

3 EL olijfolie


bereiden

Bereid de couscous met de groentebouillon volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

Hak de dille en kervel fijn en meng dit onder de couscous. Breng op smaak met peper en zout.

Blancheer de verschillende groenten kort (1 à 2 minuten) in wat gezouten water en spoel ze af met koud water.

Verwarm olie in een koekenpan en fruit de knoflook zachtjes. Voeg de groenten toe en bak ze ca. 2 minuten.

Meng ze onder de couscous en breng op smaak met citroensap en eventueel nog extra peper en zout


30 sep, 2024
We willen een perk met tuinplanten leeg gaan halen.
30 sep, 2024
Vrijdag 4 oktober en maandag 7 oktober zijn we gesloten.
26 aug, 2024
Deze methode conserveert de overvloedige tomatenoogst voor gebruik in de wintermaanden
01 aug, 2024
Wie wil er komen helpen?
30 jul, 2024
Voor Jongvolwassenen tussen de 18 en 32 jaar die hun stem willen laten horen voor de natuur in Brabant.
30 jul, 2024
Het recept van Anna van de open dag
29 jul, 2024
Deze hartige cake is zowel warm als koud lekker
03 jul, 2024
We zijn open van 12.00u tot 15.00u
28 jun, 2024
Deze lichte aardappelsalade smaakt heerlijk bij traditionele gerechten als schnitzel , of een lekker visje.  Je kunt de salade zowel koud als lauw eten, maar zet hem niet in de koelkast, want dan blijft er van de smaak niet veel meer over.
06 jun, 2024
We zijn geopend van 12.00u tot 15.00u
Meer posts
Share by: