Nieuws

activiteiten in mei


1 mei en 8 mei gaan we een mooi insektenhotel maken. Het is een hele klus dus we hebben twee middagen nodig. deelname kost € 7,50 pp alles inclusief. aanmelden door een mail te sturen naar descheveschup@kpnmail.nl

Zondag 19 mei open dag Er komt een herder met schapen en lammetjes er is een boekenchrijfster aanwezig die voorleest uit eigen werk, er wordt geknutseld enje kunt natuurlijk genieten van de mooie tuin. Het duurt van 14.00 tot 16.00 uur toegang gratis.

Woensdag 22 mei gaan we weer vogelbadjes maken. In de ochtend voor volwassenen aanvang 10.30, in de middag voor kinderen aanvang 14.00 uur. Deelname kost € 3,50 pp aanmelden door een mail te sturen descheveschup@kpnmail.nl

nieuwe seizoen van start

Vanaf 1 april is het nieuwe seizoen weer van start gegaan op de tuinderij. Niet dat we stil gezeten hebben deze winter, de kippen- en varkensren zijn weer opgeknapt. We zijn in druk in de weer geweest met houtkloven en natuurlijk hebben we de tuin weer in orde gemaakt voor het voorjaar.

Vanaf 1 april zijn we dan ook weer op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Nu hebben we alleen nog maar eieren in de verkoop maar binnenkort komen de eerste groente al weer in de verkoop.

Dus tot binnenkort