Nieuws

Herfstkrans maken

Op woensdag 16 oktober en zaterdag 19 oktober gaan we samen met volwassenen een herfstkrans maken. We beginnen beide keren om 14.00 uur de kosten bedragen € 12,- pp waarin begrepen materialen en koffie en thee. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar descheveschup@kpnmail.nl

Verhalen op de tuin

Op dinsdag 23 juli komt Gerard van Broekhhoven een spannend verhaal vertellen op de tuin. Het verhaal ontwikkelt zich tijdens het vertellen. “s middag is er een verhaal voor de kinderen, we beginnen dan om 14.00 uur, ’s avonds om 19.00 uur is er een versie voor volwassenen.

Deelname is gratis maar aanmelden is wel gewenst door een mail te sturen naar descheveschup@kpnmail.nl of bel even naar 06 12805100

nieuwe seizoen van start

Vanaf 1 april is het nieuwe seizoen weer van start gegaan op de tuinderij. Niet dat we stil gezeten hebben deze winter, de kippen- en varkensren zijn weer opgeknapt. We zijn in druk in de weer geweest met houtkloven en natuurlijk hebben we de tuin weer in orde gemaakt voor het voorjaar.

Vanaf 1 april zijn we dan ook weer op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Nu hebben we alleen nog maar eieren in de verkoop maar binnenkort komen de eerste groente al weer in de verkoop.

Dus tot binnenkort